دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه

عمومی
جلسه هم اندیشی ارتباط دانشگاه و صنعت در محل تعاونی مرغداران گوشتی آمل

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، جلسه هم اندیشی ارتباط دانشگاه و صنعت با حضور دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه، دکتر خاکی رییس دانشکده دامپزشکی و سایر اعضا دانشکده و تعاونی در محل تعاونی مرغداران گوشتی آمل تشکیل شد.
در ابتدا آقای مهندس تسلیمی مدیرعامل تعاونی مرغداران، ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین و استقبال از تعامل دانشگاه با صنعت مرغداری، از ظرفیت های تعاونی مرغداران و خدمات قابل ارائه، طرح موضوع نمودند.
در ادامه دکتر حیدریان، رییس هیأت مدیره تعاونی، درخصوص اهمیت آموزش و بازدید دانشجویان از واحدهای مرغداری مواردی بیان نمودند.
سپس دکتر هاشمی عضو هیأت مدیره تعاونی، درخصوص استفاده از ظرفیت های آزمایشگاهی دانشگاه برای پیشگیری و کنترل بیماری ها و سرفصل های موردنظر، مطالبی را ارئه نمودند.
در ادامه آقای مهندس ایزدی فر عضو هیأت رییسه تعاونی، درخصوص پیش تازی این مجموعه در همکاری با مراکز پژوهشی و آموزشی و هم چنین ارائه هرگونه کمک های مادی و معنوی اعلام آمادگی نمودند.
سپس جناب آقای دکتر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، با تقدیر از اندیشه والا و همت بلند مجموعه تعاونی مرغداران به جهت رویکرد تعامل با دانشگاه، ظرفیت ها و توانایی های سخت افزاری و نرم افزاری دانشکده دامپزشکی را بر شمردند.
در نهایت آقایان دکتر خاکی، رییس دانشکده دامپزشکی، دکتر خسروی و دکتر نیک پی اعضای هیأت علمی دانشکده دامپزشکی، درخصوص همکاری های پژوهشی، آموزشی و آزمایشگاهی اعلام آمادگی نمودند.
در پایان موارد ذیل پیشنهاد شد:
مقرر شد جهت بهره وری از ظرفیت های دوجانبه تعاونی مرغداران گوشتی و دانشکده دامپزشکی، تفاهم نامه ای در چارچوب بهینه سازی ارتباط دانشگاه و صنعت، منعقد گردد.
استفاده از ظرفیت های آموزش های علمی و عملی دانشگاه و تعاونی در بالابردن دانش کیفی دانشجویان، مورد تأکید طرفین قرار گرفت.

روابط عمومی دانشگاه