دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
سامانه‌ها و وب‌سایت‌های دانشگاه
دعوت رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل برای مشارکت حداکثری در انتخابات ریاست جمهوری

عمومی

دکتر اکبر حاجی زاده مقدم رییس دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل، در پیامی، از مردم ایران اسلامی و به ویژه دانشگاهیان خواست در انتخابات ریاست جمهوری، مشارکت حداکثری داشته باشند.
«حضور مردم در انتخابات یک تکلیف الهی است».
حضرت امام خمینی(ره)
متن پیام به شرح ذیل است:
بسم الله الرحمن الرحیم
برپایی شکوهمند چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران که پس از عروج رئیس جمهور شهید آیت الله رئیسی و دیگر شهدای خدمت برگزار می شود از جهات داخلی و بین المللی مهم و سرنوشت ساز است.
رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز بارها مردم شریف ایران را به حضور پرشور و حماسی در پای صندوق های رأی و انتخاب فرد اصلح برای تصدی ریاست بر قوه مجریه کشور توصیه نموده و فرموده اند: «هرکس که به ایران و پیشرفت آن اعتقاد دارد در انتخابات شرکت کند»، بنابراین حضور آگاهانه و حماسی همه ما در انتخابات ریاست جمهوری برای گزینش و انتخاب فردی دارای شرایط لازم برای اداره امور مهم ترین جایگاه اجرایی کشور امری واجب و حیاتی است.
شاهد بودیم که دانشگاهیان عزیز کشورمان با حضور در مراسم بدرقه شهدای خدمت، پشتیبانی خود را از ادامه مسیر انقلاب با قدرت نشان دادند. اکنون نیز انتظار می رود، با مشارکت آگاهانه و مسئولانه در قبال جامعه، به عنوان قشر فرهیخته و نخبگان جامعه، به انتخاب اصلح توسط همه آحاد ملت شریف ایران نقش آفرین باشند.
انتخابات ریاست جمهوری، فرصت بزرگی است که بار دیگر خواسته های ملت شنیده شود واراده دولت ها برای تقویت بنیان های نظام مقدس جمهوری اسلامی تقویت شود. به خوبی می دانیم که آینده فرزندان عزیز این سرزمین، تحقق عدالت اجتماعی و رفاه و آبادانی بیشتر برای ملت شایسته ایران، درگرو مشارکت در انتخاباتی آزاد و آگاهانه است.
اینجانب ضمن گرامیداشت یاد و نام شهید بزرگوار آیت الله رئیسی و همراهان ایشان، به عنوان خادم کوچک شما مردم در دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل از اعضاء هیئت علمی و اساتید فرهیخته، یاوران علمی گرانقدر، دانشجویان عزیز و تمامی عزیزانی که در جای جای استان مازندران صادقانه و دلسوزانه به مردم خدمت می نمایند دعوت می نمایم با حضور پرشور و قاطع در انتخابات ریاست جمهوری روز جمعه 8 تیر ماه 1403، روز تعیین سرنوشت دوباره خود، اقتدار و عظمت انقلاب اسلامی ایران را همگام با مردم همیشه در صحنه استان به نمایش بگذاریم.

اکبر حاجی زاده مقدم
رییس دانشگاه