دانشگاه تخصصی فناوری های نوین آمل
اطلاعیه شماره دو، پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1403

21 مهر 1403
اطلاعیه شماره دو، پذیرفته شدگان آزمون سراسری 1403

ضمن تبریک قبولی به دانش‌آموزان گرامی در کنکور سراسری 1403 و خوش‌آمدگویی به نودانشجویانی که در این دانشگاه پذیرفته خواهند شد، ثبت نام در دانشگاه تخصصی فناوری‌های نوین آمل شامل دو مرحله ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) و تحویل مدارک حضوری و طبق توضیحات در فایل ثبت نام انجام خواهد شد.

قبل از شروع ثبت نام، نودانشجویان عزیز باید مدارک را آماده نموده و برای ثبت نام الکترونیکی و حضوری همراه داشته باشند. همچنین لازم است از تمام مدارک برای ثبت نام الکترونیکی تصویر اسکن‌شده یا فایل در فرمت JPG یا pdf تهیه شده باشد.

همچنین زمان ثبت نام غیرحضوری (اینترنتی) و تحویل مدارک حضوری متعاقبا در اطلاعیه بعدی دانشگاه اعلام خواهد شد.

توجه: بعد از تکمیل ثبت‌نام الکترونیکی، طبق برنامه زمان‌بندی در کانال یا سایت دانشگاه باید به همراه کلیه مدارک جهت تکمیل ثبت نام حضوری و تحویل مدارک به دانشگاه مراجعه نمایید.

فایل ثبت نام اولیه برگه درخواست ثبت نام
فرم شماره یک فرم شماره دو